Suletud teema
Näitan vasteid 1 kuni 3 3-st

Teema: M: Bufu nr.1 Kõlaripaar

Moderaator dixo Kasutaja maine on neutraalne dixo avatar

Algseade M: Bufu nr.1 Kõlaripaar

Pildid:
    http://www.minupildid.ee/main.php/users/dixo/

Raske südamega panen müüki Indreku valmistatud/arendatud Bufu nr.1 kõlaripaari. Kõlarid on korralikult sisse mängitud ning on teeninud mind ca 1-2 kuud väga hästi! Müün, kuna hetkel rahaliselt ei jõua kõlaritele ülejäänud süsteemi järele aidata ning olen otsustan, et mõistlikuim otsus oleks osta klapid, mis on suuresti tingitud ka sellest, et ei ela üksi.

Algupärane iseloomustus valmistajalt endalt:
    http://www.tevalo.ee/foorum/showthre...highlight=bufu

Nagu näha, siis minu kõlarid on tellitud minu enda värvivaliku ning elemendipaigutuse järgi. See kõik oli vajalik ruumi kooskõlastamiseks kõlaritega.

Soundi iseloomustus:

Let’s start with the midrange. Keskmised on elavad, naturaalsed. Väga hea kuulamaks vokaalmuusikat, kuid ei jää absoluutselt hätta ka mistahes muud stiili kuulates.

Kõrged on üsna detailsed ja erksad, sobivad ideaalselt kokku pappmembraaniga midbassiga, kõrged on silk dome. Selle koha pealt suur kummardus Indrekule, kes on filtrid ise välja arendanud.

Bassiosa on üllatavalt jõuline 5” valjukatega kastide kohta. Muudab üldise koosluse väga nauditavaks. Bassiosa lõpetab adekvaatse töö kuskil 40-45hz juures, kus ei toimu veel täielik rolloff. Lugudes, kus esineb inframüra, on seda ka mingil moel kuulda/tunda ja eks siinkohal mängivad kaasa nii minu üsna pisike tuba, kus need kõlarid väga rajult kõva häält teevad ning ka see, et lisandub optiline efekt. Valjukate käik on üsna suur!

Üldiselt võib öelda, et kindlasti ei ole tegemist neutraalsete kõlaritega, olgugi, et tegemist on täielikult varjestatud kastidega, mis viitab vabalt stuudiovalmidusele. Kuid see ei tähenda, et kõlarid oleks mingitpidi koleda saundiga, vastupidi. Kerge värvilisus ongi see, mis muudab ühe Hifi kõlari teisest Hifi kõlarist ühele inimesele kuutalavamaks ning teisele mitte nii kuulatavaks. Sound on ilus!

Lisan veel detaili, et minu ülejäänud süsteem koosneb hetkel vanakooli muusikakeskusest, mis on kivivõim ning gigabyte emaplaadil leiduvast integreeritud saundilükkajast. Olen proovinud süsteemi m-audio audiophile välise kaartiga ning vahe oli kuuldavalt suur, sound läks veel detailsemaks! Kui on müra, häire vms. räga loos, on seda ka kohe kuulda.

On olemas kuulamisvõimalus, mille korral kahjuks pean demoma kõlareid justnimelt antud seadmete taga, kuid on ka võimalus, et ostja veab kohale oma võimendi ja cd, et saada aimu kõlarite tegelikust suutlikusest.

Hind alates 3000.-

E-mail: chrisfdb@gmail.com
    Tel: 53586904
    Viimati muutis dixo : 01-04-07 kell 22:07 Põhjus: Lisan pildi

Liige maxtorn maine kipub olema madal maxtorn avatar

Algseade Vs: M: Bufu nr.1 Kõlaripaar

Polegi veel lahti saanud?Siis on ikka veel põhjust Tartu poole tulla

Moderaator dixo Kasutaja maine on neutraalne dixo avatar

Algseade Vs: M: Bufu nr.1 Kõlaripaar

Helista mulle ette ja ootan

tel: 53586904

Suletud teema

Teema informatsioon

Antud teemat sirvivad kasutajad

Hetkel sirvib antud teemat 1 kasutaja(t). (0 liiget ja 1 külalist)

Sarnased teemad

1. M/V : estonia 30ac-003 kõlaripaar
    jannozz50 poolt foorumis Audiotehnika
    Vastused: 13
    Viimane postitus: 23-10-05, 15:49
  2. O: Elektronika 75AC kõlaripaar
    matt poolt foorumis Audiotehnika
    Vastused: 0
    Viimane postitus: 09-06-04, 01:46

Lemmikud

Foorumi reeglid

• Sa ei või lisada uusi teemasid